Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
YouYuan Industry Co.,Limited 86-28-83986540 yy2168@aliyun.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Beperkt Co. van de YouYuanindustrie,

Beperkt Co. van de YouYuanindustrie,

March 23, 2023

Beperkt Co. van de YouYuanindustrie, is een professionele fabrikant voor papieren zakdoekje die machines omzetten. Gevestigd in Chengdu, China. Wij zijn bereid om de machines te verkopen en te installeren die wij over de hele wereld hebben vervaardigd.

 

Wij concentreren ons op gezichtsweefselmachines, document servetmachines, van de de vouwenhand van V fold/N fold/C de handdoekmachines, automatische logboekzagen, de automatische machines van de papieren zakdoekjeverpakking, de machines van de keukenhanddoek, enz. Wij kunnen u de kant en klare die oplossingen aanbieden bij de wederzijdse mededeling worden gebaseerd.

 

Onze verkoopdeskundigen zullen met u communiceren, uw vragen over papieren zakdoekje beantwoorden die, uw speciale vereisten vóór uw ordebevestiging begrijpen omzetten. Ons specifiek technisch personeel en productiepersoneel zullen de machines volgens uw vereisten ontwerpen en vervaardigen. Ons personeel van de naverkoopdienst zal aan u snel op uw vervangstukkenvereiste of andere hulp antwoorden u over de machinesverrichting wenst.

 

YouYuan hebt meer dan 10 jaar van ervaring in de globale uitvoer, hebben wij huishoudendocument verwerkingsmateriaal, productielijnen en volledig productieprogramma naar meer dan 60 landen en gebieden, uitgevoerd en als globaal merk in de wereld, evenals kwaliteit en de dienstmogelijkheden van wereldklasse gediend.

 

Zich verheugt op uw voortdurende steun van YouYuan, en stem in warm met uw aanwezigheid en begeleiding in ons!