Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
YouYuan Industry Co.,Limited 86-28-83986540 yy2168@aliyun.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

YouYuan Industry Co.,Limited Bedrijfsprofiel

 • CHINA YouYuan Industry Co.,Limited Bedrijfsprofiel
YouYuan Industry Co.,Limited
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten

 • Merken

  YouYuan

 • Aantal werknemers

  20~100

 • Jaarlijkse omzet

  1000000-2000000

 • Opgericht Jaar

  2011

 • Export pct

  90% - 100%

 • Klanten bediend

  200

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-28-83986540

Inleiding

Beperkt Co. van de YouYuanindustrie, is een professionele fabrikant voor papieren zakdoekje die machines omzetten. Gevestigd in Chengdu, China. Wij zijn bereid om de machines te verkopen en te installeren die wij over de hele wereld hebben vervaardigd.

 

Wij concentreren ons op gezichtsweefselmachines, document servetmachines, van de de vouwenhand van V fold/N fold/C de handdoekmachines, automatische logboekzagen, de automatische machines van de papieren zakdoekjeverpakking, de machines van de keukenhanddoek, enz. Wij kunnen u de kant en klare die oplossingen aanbieden bij de wederzijdse mededeling worden gebaseerd.

 

Onze verkoopdeskundigen zullen met u communiceren, uw vragen over papieren zakdoekje beantwoorden die, uw speciale vereisten vóór uw ordebevestiging begrijpen omzetten. Ons specifiek technisch personeel en productiepersoneel zullen de machines volgens uw vereisten ontwerpen en vervaardigen. Ons personeel van de naverkoopdienst zal aan u snel op uw vervangstukkenvereiste of andere hulp antwoorden u over de machinesverrichting wenst.

 

YouYuan hebt meer dan 10 jaar van ervaring in de globale uitvoer, hebben wij huishoudendocument verwerkingsmateriaal, productielijnen en volledig productieprogramma naar meer dan 60 landen en gebieden, uitgevoerd en als globaal merk in de wereld, evenals kwaliteit en de dienstmogelijkheden van wereldklasse gediend.

 

Zich verheugt op uw voortdurende steun van YouYuan, en stem in warm met uw aanwezigheid en begeleiding in ons!

 

 

Dienst

Beperkt Co. van de YouYuanindustrie, werd opgericht in 2011. Wij zijn professionele manufcaturer voor document servetmachines, gezichtsweefselmachines, de machines van de handhanddoek, toiletpapiermachines, en de machines van het zakweefsel, papieren zakdoekjesnijmachines en de machines van de papieren zakdoekjeverpakking.

 

 

Wij voerden etc. uit onze machines van het servetweefsel, gezichtsweefselmachines, de snijmachines van de logboekzaag, automatische overdrachtmachines, toiletpapiermachines aan verschillende landen zoals Mexico, de V.S., Polen, Peru, Colombia, Argentinië, Bahrein, Saudi-Arabië, India, Maleisië, Australië.

 

Wij concentreren ons bij het dienen van uitstekende papieren zakdoekjeconvertors rond de wereld, en wij concentreren ons bij het dienen van wie uitstekende papieren zakdoekjeconvertor wordt!

 

Wij zullen antwoorden op u binnen 24 uren aangezien wij uw onderzoek over papieren zakdoekjemachines ontvangen.

 

Wij zullen het productieproces bijwerken zodra u een orde van papieren zakdoekje plaatst die machine omzetten, en u helpt om voorbereiding voor vloerruimte en grondstoffen evenals andere verwante dingenraad te maken.

 

Wij zullen reactie op u binnen 24 uren aangezien wij uw behoeften over machinesvervangstukken ontvangen. En ons team van de latere verkoopdienst zal u helpen om het probleem op te lossen en de machines te laten regelmatig in uw fabriek lopen.

Ons Team

Wij hebben een professioneel team dat verkoopdeskundigen, technisch personeel, assemblage en productiepersoneel evenals Naverkooppersoneel omvat. Met een rijke ervaring en een professionele kennis in het papieren zakdoekje die gebied omzetten, kan ons verkooppersoneel de speciale en aangepaste oplossing volgens uw vereisten verstrekken. Ons technisch personeel zal de de machines of lay-out van de prodcutionlijn overwegend uw vloerruimte ontwerpen. Onze latere verkoopdienst zal reactie op u binnen 24 uren wanneer u om het even welk onderzoek over machinevervangstukken verzendt om uw machines te houden regelmatig lopend.